perjantai 21. huhtikuuta 2017

"Jaloissa tuntuu että on käyty..." eli eka päivä Supermessuilla

                                      
Eilen rakennettiin messuosastoa numero 719, raahattiin sinne edesmenneen appeni tekemä nojatuoli, vanha pöytä, televisio, rukki ja lopuksi heitettiin  meillä kotona käytössä olevasta naulakosta takit pois ja otettiin se mukaan.
Valkoiset seinät tapetoitiin julisteilla, menneiden esitysten lipuilla ja käsiohjelmilla. Aika kiva tuli.Aamulla otettiin vielä mukaan:
Käyntikortit check
Flyerit check
Arvontalipukkeet check
Kynät check
Pukuja check
Hattuja check
Näytteilleasettajakortit check

Ja eikun menoksi!

Messuilla oli tänään hyväntuulista väkeä ja todella moni oli myös kiinnostunut teatterista ja saapuipa paikalle jokunen, joka oli oikein kiinnostunut juuri Grimmin saduista.

Monet osastollemme pysähtyneet messukävijät eivät tienneet, että Tampereella tekevät teatteria myös useat vapaat ryhmät kahden valtionapua nauttivan teatterin lisäksi.
Tästä tulikin mieleeni, että yhteisesite tai yhteiset nettisivut esityskalentereineen kaikille tamperelaisille vapaille ryhmille (me mukaan lukien) olisi kaikkia, myös katsojia, hyödyttävä juttu.

Flyerit hävisivät pöydältä tiuhaa tahtia  ja kävijät keräsivät mukaansa meidän käyntikorttia. Drama Queen -kestokassit saivat kiitollisia uusia omistajia, jopa siinä määrin, että minun piti soittaa tytär hakemaan niitä lisää messuille.

Vaikka kävijät ovat oikeasti kiinnostuneita meidän tuotteista ja vaikka heidän kanssaan on aina kiva jutella ja vaihtaa ajatuksia, niin messuilla on myös raskasta, koska pitää olla jalkojensa päällä koko ajan. Hiljaisia hetkiä ei ole, kun ohjelmalavalta kuuluu musiikkia ja puhetta, samoin naapuriosastoilla on omat viihdykkeensä. Näytteilleasettajille varatussa ravintolassa ei soinut minkään valtakunnan musiikki, mistä kiitos.

Luulimme jo Suvin kanssa pääsevämme helpolla, kun saimme Henkasta lisävahvistusta osastollemme. Henkkahan esittää Grimm -kun sadut heräävät eloon -näytelmässä Tittelintuurea.
Mutta turha luulo! Henkka laittoi tuulemaan ja niinpä osastollemme kohta jonotettiin arvontaan osallistumaan.

Vielä pari tuntia pitää jaksaa, mutta onnistuuhan se, sillä ihanista messukävijöistä saa sopivasti virtaa.

Tätä kirjoittaessa on syöty kotiovelle toimitettua pizzaa ja lioteltu koipia jalkakylvyssä.
Eiköhän sitä taas huomenaamuna olla iskussa!

Mukavaa viikonloppua blogin lukijoille ja tervetuloa Supermessuilla Tampereen Messukeskukseen (ent. Pirkkahalli) huomenna lauantaina klo 9-17 ja sunnuntaina vielä klo 10-17.

t.Reija
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti